FAQ
Stel, ik neem contact op met Panache, hoe verloopt dit proces dan?
Eerst en vooral vinden we het heerlijk dat je contact op zou nemen met Panache! Hierna volgt er een verdere kennismaking. Dit kan via mail of telefonisch zijn. Vaak gaat de voorkeur naar telefonisch contact, dit omdat er dan aangevoeld kan worden waar de wensen van de klant liggen. Afhankelijk van de omvang van het feest (bv een trouwfeest/ een event van a tot z/ een bedrijfsevent) wordt er een kennismakingsgesprek alsook een bezoek aan de locatie ingepland. Bij Panache willen we zo goed mogelijk voorbereid zijn. Zo wordt onze look&feel aangepast aan de locatie.
Ik zie geen prijzen op jullie website?
Dat klopt! Aangezien we eerst luisteren naar de wensen van de klant werken we niet met vaste formules. Door volledige feesten op maat aan te bieden zijn de opties zo uitgebreid dat dit niet samen te vatten is in één prijzenlijst. Door contact op te nemen en ons een idee te geven van jouw event maken wij graag een persoonlijke offerte!
Ik begrijp dat jullie niet met vaste menu’s werken, maar ik heb het toch moeilijk met het gegeven dat ik niets van het menu afweet…
Natuurlijk begrijpen we dit! Er zijn altijd klanten die het net fijn vinden om een idee te hebben van het menu. Ben jij zo iemand? Dan doen we ons uiterste best om in de periode dat de menu samengesteld wordt jou op de hoogte te houden. Uiteraard kan er op voorhand een voorkeur in smaken doorgegeven worden. Ook werken we met een mooie variëteit aan producten/gerechten waardoor er steeds voor ieder wat wils is.
Ik ben wel fan van een aangeklede tafel, maar hoe werkt dit nu juist?
Een aangeklede tafel kun je eigenlijk zien als een mooi uitgebreid buffet. Het enige verschil is dat de term buffet niet bestaat in de wereld van Panache. Buffetten worden namelijk snel als saai, niet verfijnd of afgezaagd ervaren. Met Panache trachten we een nieuwe wind te laten waaien door de wereld van de catering. Zo zijn onze gerechten vernieuwend en vaak verrassend, maar komen de Vlaamse klassiekers ook aan bod. Het is een combinatie tussen vlees/vis/veggie en indien gewenst ook vegan. Een hoofdgerecht zal gemiddeld een 1,5 uur opengesteld staan. Indien dit over echt grote groepen gaat is de tijd bespreekbaar. In die tijd kan je meermaals terugkeren naar de tafel. Uiteraard is het niet de bedoeling dat dit een all-you-can-eat concept wordt, integendeel. Wel zal er steeds voldoende voorzien worden. We willen gasten de kans geven om nieuwe dingen te ontdekken en dit stap per stap. We mikken dus niet op bomvolle borden en een éénmalige tour rond de tafel.
Zijn aangeklede tafels het enige wat jullie aanbieden met Panache?
Zeker niet! Wil jij graag een event waar er aperoplanken of verfijnde amusehapjes in bediening zijn? Gevolgd door een individueel voor- en hoofdgerecht/dessert? Dat kan! Neem gerust contact op en wij maken een offerte op maat!
Kan ik ook voor drank bij jullie terecht?
Ja zeker! Zo bieden wij leuke alcoholvrije alternatieven aan en werken wij samen met een lokale wijnman die ons perfect kan adviseren. De gehele voorziening van water tot pousse-café is mogelijk!
Ik trouw en heb al een stylist in dienst, ben ik dan verplicht om ook de aankleding van Panache te nemen?
Wanneer je ervoor kiest om een hoofdgerecht in tafelvorm te nemen dan voorzie ik hiervoor ook borden/bestek/linnen en bloemen. Indien jullie reeds iemand in dienst hebben die verantwoordelijk is voor de aankleding bekijkt Panache zeker de wensen van de klant met deze persoon. Zo zal er dan volgens een bepaald kleurenpallet gewerkt worden. Alle andere aankleding van jouw event kan zeker en vast door de stylist zelf gebeuren.
Kan Panache een aanvulling zijn op een bbq?
Dat kan zeker! Panache biedt steeds een volwaardig en gevarieerd menu aan, maar wanneer er specifiek gevraagd wordt om dit te combineren met een bbq houden we rekening met de gerechten. Alleen biedt Panache de service van bbq niet aan. Wij kunnen bv wel het vlees voorzien alsook de geheel aangeklede tafel met sidedishes, maar het toestel zelf niet.
Ik ben verplicht om drank af te nemen van de locatie zelf. Is dit een probleem?
Het komt inderdaad vaker voor dat een locatie de klant verplicht om drank via hen af te nemen. Voor Panache vormt dit niet meteen een probleem. Hou er wel rekening mee dat wij dan niet standaard glazen en toebehoren voorzien. Ook wanneer je als klant zijnde wil dat deze drank ingeschonken wordt kan dat, weliswaar wordt hier een surplus gerekend aangezien wij een extra personeelslid moeten voorzien die verantwoordelijk is voor de bar die dag. De prijzen hiervoor zullen steeds duidelijk meegegeven worden in de offerteaanvraag.
Ik zie op de foto’s vooral kleurrijke decors. Eigenlijk hou ik graag van rustige kleuren, kan ik hiervoor ook terecht bij Panache?
Bij deze topic is het een beetje geven en nemen. Houden we rekening met de wensen van de klant? Uiteraard! Maar op het einde van de rit blijft Panache Panache. We luisteren zeer graag naar jouw visie, maar zullen ook steeds de Panache sparkle in al onze events steken. Dit om net dat unieke te bewaren.
Ben ik verplicht om een gehele menu bij jullie te bestellen?
Neen, dit is geen verplichting. Geef je een verjaardagsfeest en ben je op zoek naar een mooie hoofdgerechtformule, maar wil je jouw beste vriendin het gunnen om de taart te bakken? Geen probleem! Bij Panache proberen we steeds flexibel te zijn.
Ik kan me voorstellen dat er altijd wel wat overschot is met zo een tafel. Wat doen jullie hier dan mee?
Het kan inderdaad zijn dat er met momenten overschot is van de tafels. Wij doen ons uiterste best om alles vers te houden en in de zomer geen uren buiten te laten liggen. Dit om voedselveiligheid te garanderen. Producten die over zijn en nog steeds volledig veilig om te consumeren worden op het einde van het event aan de klant meegegeven.
Ik woon aan de kust, komen jullie ook naar hier voor een event?
Ja dat kan! Zelf zijn we gevestigd in Lokeren. Een centrale ligging tussen Gent en Antwerpen. Op basis van jouw aanvraag kijken we of de verplaatsing logistiek mogelijk is. Wel zal hier steeds een kost aan verbonden zijn, de kost wordt steeds meegegeven in de offerte aangezien deze afhankelijk is van de locatie van het event.